Térburkolás - térkövezés felsőfokon | Térkőrakás, viacolor, burkolás, földmunka, kertépítés, parkosítás

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Írja le elképzeléseit
vagy kérjen
ingyenes visszahívást
!


Kérjük, fogadja el az adatvédelmi feltételeket.
Jelölje be a négyzetet!

+36 (30) 737 - 9181
[minden nap 08:00-20:00]
Tömöri István
Térkövező, Mesterburkoló

Cégtörténelem

Tömöri IstvánTisztelt Ügyfelünk! / Kedves Érdeklődő!

Engedje meg pár szóban bemutassam a családi vállalkozásunkat, mely mondhatni generációról-generációra öröklődik. Én az édesapámtól aszakmai tudásom legjavát, és én is ezeket szeretném a gyermekemnek továbbadni. Ez a tudat pluszban motivál arra, hogy minden egyes ügyfelet maximális felkészültséggel és alapossággal szolgáljam ki.

„Térkövekből építjük a jövőt.” - akár ez is lehetne a vállalkozásunk mottója, mert bennünket nem csak a pillanatnyi haszonszerzés érdekel, mint a legtöbb mai vállalkozást.

Édesapám 40 éve alapította burkoló vállalkozást. A családi hagyományt folytatva 1992-ben én is édesapám nyomdokába léptem, az ő keze alatt tanultam ki a szakma fortélyait: a burkolás, térburkolás csínját-bínját! Akkoriban már elkezdte a térkövezés átvenni a szerepet a szürke, egyhangú beton felett.

Elhatároztam, hogy erre a szakterületre specialzálódom és beszerzem a legjobb gépeket is hozzá, hogy minden egyedi igényt ki tudjak majd elégíteni! Közben jónáhány év eltelt, de örömmel tölt el, hogy a célom megvalósult. Sok ezer nm-el a hátam mögött bizton állíthatom, hogy az egyszerűbbtől a legkülönlegesebbig minden elképzelést meg tudok valósítani a térburkolással, térkövezéssel kapcsolatban!

Szemben a pár évente alakuló, megszűnő és új néven újraalakuló cégekkel – én nem engedhetem meg magamnak a rossz minőséget, a hitelem elvesztését. Könnyű úgy 10-15 garanciát ígérni filléres négyzetméretárak mellett, hogy jól tudják, addigra már régen nem lesz se cég, se felelős.

Ha tehát szép és tartós végeredményt szeretne, hosszú távú, stabil garanciával, akkor válasszon bennünket, válassza a TÉRKŐVILÁG-ot ...

mert mi az elmúlt 40 évben már bizonyítottunk
mert 40 év tapasztalati tudásunk van, amit a szakiskolákban nem tanítanak
mert mi tudjuk Önt segíteni a döntéseiben (árak, gyártó, szín, forma)
mert hosszútávra tervezünk, óvjuk az Ön környezetét is a munka során
mert mi minden munkát úgy végzünk el, mintha önmagunknak csinálnánk

Hangzatos ígéretek helyett válassza az ellenőrizhető minőséget. Kímélje meg magát a bosszúságoktól, válassza a TÉRKŐVILÁG szakember-gárdáját és megígérem, hogy Ön sem fog csalódni bennünk!

Kérem, tekintse meg ITT térkövezési és burkolási referenciamunkáinkat!

Tömöri István
Térkövező-térburkoló szakember
+36 (30) 737-9181
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

"Maximálisan meg vagyok elégedve Tömöri István Úrral és az egész csapatával, mert tényleg szépen dolgoznak és betartották a határidőt is."
Vona József, XX. kerület

 

"A munkatársam ajánlotta Istvánékat, mert ők is nagyon meg voltak elégedve velük. Mostanában nagyon felment a térkövezés ára is, mint ahogy minden másé is. Fontos volt számunkra, hogy egy valóban megbízható csapat jöjjön, aki már máshol bizonyított. Nem csalódtam bennük, bátran ajánlom én is őket ezentúl másoknak. "
Lőrinc Edina, Dunaharaszti

 

"István mindvégig nagyon segítőkész volt, nemcsak a tervezésben és a kövek kiválasztásában segített, hanem mindent elintézett az anyagok megrendelésétől a hulladékok elszállításáig. A hozzáértésüket és a végeredményt pedig csak dicsérni lehet. Tisztelettel:"
Tóth János, XII. kerület

 

"Egy Tesco Expressz előtti parkolót kellett felújítani augusztus végén, de még az iskolaidőszak megkezdése előtt, mert a szülők folyton ott parkolnak reggelente. A munkát időben elkezdték és a tanévkezdésig be is fejezték. Maximálisan elégedett vagyok!"
Molnár György, II. kerület

 

Minden jog fenntartva! © 2024 | terkovilag.hu

×
Kérjen ingyenes visszahívást!
A Küldés megnyomásával elfogadja
az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Az Ön neve:
Telefonszáma: